Funky Friday fredag 29. april

Bilde Modul 3

Hjertelig velkommen til en herlig time fylt med dans!

I anledning Dansens dager har 5 Rytmer Trondheim et eksklusivt tilbud fredag 29. april kl 18-19 med fri inngang!

Og vi inviterer DEG til å komme å DANSE din dans!

5 rytmer er en livsbejaende bevegelsespraksis der dansen er medisinen, meditasjonen og metaforen. Gjennom 5 ulike bevegelseskvaliteter FLYT- STAKKATO – KAOS – LYRISK – STILLHET inviteres du til å finne dine egne trinn og din egen dans! Gjennom denne danseformen der vi slipper konseptet med rett og galt og lar oss selv simpelthen bare danse svarer kroppen med en økt vitalitet og vi kan levende tilstede hvile i oss selv.

Velkommen til deg som er helt ny i denne dansepraksisen – velkommen til deg som har danset 5 rytmer før – masse eller lite- velkommen til deg som er nysgjerrig på 5 rytmer – velkommen til deg som vil feire våren – velkommen til deg som vil sette stemninga for en FUNKY helg – og velkommen til deg som bare vil danse!

 

For å følge 5 rytmer Trondheim på Facebook:
Facebook/5rytmerTrondheim

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *