Grå herlig fredag!

dsc00023

Her er det ikke mye Black Friday å spore!

Dagen startet slik; Pang! Vi våknet en time senere enn «planlagt» i dag også gitt!!! Hjelper ikke med gode intensjoner  om å starte dagen tidlig, når det er så godt å sove. Vi «glemmer» nemlig ganske ofte å sette på vekkerklokka. Vi sover ofte til en av oss våkner. Som regel er det en av ungene som våkner først, så hvor sent det egentlig er, er relativt! Så lenge det er mørkt ute er det natt etter mitt skjønn, og det er leeenge mørkt nå for tiden!

Nei, takker meg til en grå, frisk og våt fredag, akkurat som i dag. 4 plussgrader og grått skydekke. Den svarte fredagen får seile sin egen sjø.

Så om enn noe senere enn planlagt, så var dagen i gang! Helt på sin perfekte uperfekte måte. Jeg ikledde meg mine sportyspice-klær, og fulgte impulsen om å starte dagen med litt bevegelse. Med brodder som følgesvenn tok jeg bena fatt og løp meg både svett og bløt. Såpeglatte veier og stier stoppet ikke meg i dag!

På min ferd, surret tankene fritt rundt, mens jeg kjente hjertet jobbe og pusten gikk. Duskregn vasket meg i ansiktet og sølevannet sprutet rundt bena.

Så!

Der og da

kjente jeg en intens glede som boblet rundt inni meg. Fyyyy fader, så deilig dette er!!! Hva mer trenger jeg nå!?!?! Kroppen funker og jeg er så heldig, jeg har så mye å være glad for! Jeg har en skjønn familie, gode venner, et varmt hus osv osv. Plutselig fremsto verden og livet så innmari overkommelig, og forunderlig lett. Så glad på en varm måte, inni hjertet mitt, over alt og ingenting. For livet i sin enkelhet. Det var gleden over det uperfekte, som ei som danser hos meg sa, etter en dansekveld denne uka.

Jeg kjente meg rett og slett ganske lyrisk! Jeg kunne gått hjem og skrevet dikt! Jeg kjente meg så kreativ! En fantastisk deilig tilstand, som bare oppstod. Helt uplanlagt. Hva var det som skjedde?

Bevegelse!

Jeg lot kroppen og sinnet få bevege seg, uttrykke seg og løse seg ut på min lille tur ute i det fri. En liten 5 rytmedansende løpetur. Kjenne kroppen, skritt for skritt, puste inn og puste ut. Det var alt som skulle til. Pooh! Så åpnet det seg. Jeg så noe nytt.

——————–

I går var jeg på samling med andre grundere her i byen. Der fikk vi spørsmål av den ene kursholderen, sprudlende Kristin Landsem fra Grundergeni; hva kan du tilby som får kundene dine til å føle et verdiløft i livet sitt? Det fikk meg til å tenke. For dere som ikke kjenner meg; jeg bygger opp min egen business med 5 rytmer.

Altså, personlig så synes jeg jo at det jeg driver med er bare SÅÅÅ BRA, det må jo alle skjønne!!! Men nei, det holder ikke. Folk må kjenne at det er noe som treffer dem rett i hjertet. De vil vite, «what`s in it for me?» Og det spørsmålet har surret rundt i meg i dag.

Hva kan de få, de som kommer og danser med meg? Det ble så klart for meg i dag.

Jo, gjennom å danse og gi deg over til rytmene, vil du kunne komme tilbake til den tilstanden der du bare er, der du kjenner deg hel og akkurat god nok som du er. Sånn som du egentlig er skapt til å være. Det vi alle lengter etter. Alt det som begrenser oss, sitter i sinnet vårt, som fastlåste forestillinger og ideer. Gjennom å la dansen rocke gjennom kroppen, vil du kunne rocke ved begrensende tanker og forestillinger, og finne tilbake til den du er når du har fred i sinnet, kroppen og sjela di. Da snakker vi!

Connection – community – creativity

Er du klar for gi deg hen til det kraftfulle, følsomme, sårbare og levende livet i deg? Da er du hjertelig velkommen til å danse 5 rytmer hos meg <3 Let´s rock!

 

FOTO: Tove Anita Olsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *