Velkommen

Hva om vi ser på livet som en reise? En reise som vi alle er på!

Hva om du har alt du trenger i din «indre koffert» for å gjøre denne reisen?

At vi alle er et stykke kunst!

Hva om du har alt som trengs til å være utstyrt for livets kalde vinterdager, milde vårvinder, varme sommerdager og stormfulle høstdager – fordi det er medfødt, det er vår menneskelige natur!?

Likevel kan det være slik at du ikke finner de kvalitetene du trenger eller får tak på de nødvendige egenskapene for å møte livets skiftende vær og landskap. Kanskje har livet vært så kaldt og hardt mot deg, at du har ikledd deg en beskyttende rustning for å være beredt?

Det indre klimaet kan kanskje til og med oppleves som mørkt, tomt og tungt i perioder, og kanskje meningsløst innimellom?

Slik livet har vært for oss har gjort at vi har utviklet strategier og mønstre for å overleve. Noen strategier er sunne og gjør at vi kan forholde oss til livet på en god måte, andre strategier er mer destruktive og forhindrer oss fra å leve det livet vi drømmer om.

Jeg tror dette er og blir den viktigste reisen vi mennesker kan gjøre!

Å reise innover i indre landskap, der vi kanskje må bestige indre isfjell, tråkke gjennom øde ørkenlandskap og svømme i kaldt vann, for å kunne mykne og smelte de harde, kalde og smertefulle delene i oss. Jo mer vi sier JA til å alt det vi er, og gradvis lærer oss å leve i takt med de myke delene i oss, det som er naturlig for oss, vil livet fylles med mer glede, mening og skjønnhet. Jeg tror dette er den største lengselen vi mennesker har. Å L E V E som den vi er skapt til å være.

Enhver reise starter med det første skrittet. Jeg er her og veileder og støtter deg på din reise hjem til deg selv, slik at du får tak på dine indre ressurser, slik at du kan leve mer i takt med den du naturlig er!

self awareness is noticing

the rhythm of your thoughts

feeling when they are clear

and when they are out of sync

knowing when to take them seriously

and when to let them go

not every thought is valuable;

most are just the sound of

impulsive emotional reactions

Young Pueblo «Clarity and connection»