OM MEG

B2-1

Kari Holten
Jeg er 38 år, samboer med en fin fyr og mamma til to søte små. Fysioterapeut med videreutdanning innen kraniosakralterapi, pusteterapi og bevegelsespraksisen 5 rytmer. Er opptatt av helse, helheten i mennesket og dans og musikk. Estetiker som elsker gode rom fylt med raushet, varme og blomster! Pasjon for alle slags kreative uttrykk, spesielt foto. Jeg brenner for å skape rom der man kan uttrykke seg og finne sin indre glød og styrke. Det vakreste som fins er når folk tørr å blomstre!

 

«Kari lærte meg å frigjøre dyp, god pust gjennom 5 Rytmer i en engstelig periode under kreftbehandling. Disse frie rytmebevegelsene ga kropp og pust en vidunderlig forløsende effekt i en vanskelig situasjon. Jeg bærer enda disse danserytmene med meg etter mange friske år. Takk Kari.»

Berit, takknemlig pasient

«Kari er en dyktig og engasjerende person. Hun formidler 5 Rytmer på en måte som skaper trygghet og god atmosfære. Dette bidrar til at deltakerne tørr å utfolde seg og mange får gode opplevelser gjennom dansen. Vi gir Kari vår varmeste anbefaling og setter stor pris på hennes bidrag her ved Montebellosenteret.» 

Kristin Halla, kursleder, Montebello senteret

 

Video av når jeg danser:
https://vimeo.com/185303992

 

Jeg er medlem i 5RTA (5 Rhythms Teachers Assocation) og 5 Rhythms Global.

5RTA_Logo_WhiteBackground