Om Kari

B2-1

Kari Holten-Nordstrand
Jeg er 43 år, gift med en fin fyr og mamma til to fantastiske barn. Jeg er utdannet fysioterapeut og har mange års erfaring fra å jobbe med mennesker. Jeg har jobbet i det offentlige helsevesenet både med kreftpasienter, og innenfor kvinnehelse de siste årene. Jeg har i tillegg holdt en rekke kurs og grupper som 5 rytme-lærer siden 2011.

Jeg har videreutdanning innen kraniosakralterapi, pusteterapi og bevegelsespraksisen 5 rytmer.

Menneskets iboende potensiale har alltid fascinert meg. Denne nysgjerrigheten har ført til at jeg i mer enn 20 år har søkt kunnskap og studert menneskets natur. Meditasjon, pust og kroppsorienterte praksiser som dans og yoga har vært min vei. Det jeg har lært er at det er mye vi ikke kan settes to streker under når det kommer til det å være menneske. Men det jeg har lært er at kropp, sinn og sjel er ufravikelig deler av et hele!

«Kari lærte meg å frigjøre dyp, god pust gjennom 5 Rytmer i en engstelig periode under kreftbehandling. Disse frie rytmebevegelsene ga kropp og pust en vidunderlig forløsende effekt i en vanskelig situasjon. Jeg bærer enda disse danserytmene med meg etter mange friske år. Takk Kari.»

Berit, takknemlig pasient

«Kari er en dyktig og engasjerende person. Hun formidler 5 Rytmer på en måte som skaper trygghet og god atmosfære. Dette bidrar til at deltakerne tørr å utfolde seg og mange får gode opplevelser gjennom dansen. Vi gir Kari vår varmeste anbefaling og setter stor pris på hennes bidrag her ved Montebellosenteret.» 

Kristin Halla, kursleder, Montebello senteret

Video av når jeg danser:
https://vimeo.com/185303992

5RTA_Logo_WhiteBackground