Om Kari

B2-1

Kari Holten-Nordstrand
Jeg er 43 år, gift med en fin fyr og mamma til to fantastiske barn.

Dans, rytmer og bevegelse har alltid vært en stor glede og fascinasjon for meg. Jeg er utdannet mensendieck fysioterapeut og jobber med kvinnehelse på St.Olavs hospital, Trondheim. I tillegg er jeg utdannet lærer i 5 rytmer ved «The moving center school», USA, 2011. Har siden da holdt klasser og kurs. Jeg har også flere kurs innen blant annet pusteterapi og meditasjon og blir stadig mer overbevist om at den viktigste reisen vi gjør som mennesker er å se innover i oss selv.
Vår første og siste frihet ligger nettopp i å tørre å møte oss selv og gå bakenfor alle lagene av begrensende tanker, holdninger og automatiske mønstre… Bakenfor begrensningene vil vi finne mer glede, mer kraft og mer frihet til å leve mer i takt med den vi naturlig er skapt til å være💫

Les mer om 5 rytmer: https://www.5rhythms.com/

«Kari lærte meg å frigjøre dyp, god pust gjennom 5 Rytmer i en engstelig periode under kreftbehandling. Disse frie rytmebevegelsene ga kropp og pust en vidunderlig forløsende effekt i en vanskelig situasjon. Jeg bærer enda disse danserytmene med meg etter mange friske år. Takk Kari.»

Berit, takknemlig pasient

«Kari er en dyktig og engasjerende person. Hun formidler 5 Rytmer på en måte som skaper trygghet og god atmosfære. Dette bidrar til at deltakerne tørr å utfolde seg og mange får gode opplevelser gjennom dansen. Vi gir Kari vår varmeste anbefaling og setter stor pris på hennes bidrag her ved Montebellosenteret.» 

Kristin Halla, kursleder, Montebello senteret

Video av når jeg danser:
https://vimeo.com/185303992

5RTA_Logo_WhiteBackground