«There`s a dance that only you know how to do.»  Gabrielle Roth

 

5 RYTMER HEARTBEAT WORKSHOP MED HEGE GABRIELSEN 15.-17. mars 2019

Vi har gleden av å ønske Hege Gabrielsen velkommen tilbake til Trondheim med HEARTBEAT

» Følelser er en del av oss. Følelser forteller oss hvem vi er i alle situasjoner. Følelser er energi og energi er bevegelse. I denne danseformen inviterer vi hele kroppen til å danse våre grunnleggende følelser som frykt, sinne, sorg, glede og medfølelse. Når disse følelsene finner sine danser og nyanser, blir vi mer levende tilstede i kroppen og i vårt eget liv. De gir oss mulighet til å bli mer våkne, til å finne vår egen kraft og vår egen sannhet, til å slippe tak i tyngende sorg og løftes i glede og takknemlighet. Tilsammen nærer alle følelsene vårt potensiale for medfølelse med alt vi er og alt som alle andre er. Tilbakeholdte følelser er tilbakeholdt liv. Jo mer vi undertrykker følelser, jo mer presser de på i mangel av tillit, blir til forsvar og angrep på oss selv og andre, og kan bli til depresjoner og fravær av glede. I den kaotiske tiden vi nå opplever er det helt nødvendig at vi åpner for vår indre reise og husker vår egen indre visdom og sanne natur. Vi er alle skapende mennesker på en felles klode. Våre valg nå er avgjørende for om vi skaper en verden basert på frykt som idag eller basert på kjærlighet for vår egen framtid og våre barn og barnebarns barn fremtid. Dansen er et levende, indre kompass i dette valget som angår oss alle. Alle som en – en som alle.”

Hege Gabrielsen har danset Gabrielle Roth’s 5Rytmer siden 1996, og tok utdanningen som lærer i 2001. I 2015 tok hun neste nivå av utdanningen på Heartbeat nivå. Hege har fått 5 Rytmer til Norge og bygget opp denne dansen gjennom kontinuerlig undervisning av klasser, kurs og workshop i Oslo og mange andre steder i landet, og gjennom kontinuerlig organisering av workshops med utenlandske gjestelærere. I dag har 5 Rytmer fått dype og sterke røtter i Norge og det er mange lærere som nå er utdannet gjennom 5Rhythms Global. Det er derfor en stor gave å ha Hege som fast gjestelærer i Trondheim. Hun veileder med stor erfaring, intuisjon og visdom som åpner opp for trygghet, tillatelse og fellesskapsfølelse i danserommet.

For å være med denne helgen er det viktig at du har danset minimum 10 timer «Waves» i 5 Rytmer på forhånd slik at du har fysisk erfaring med denne strukturen. Du kan danse med både Kari Holten (5rytmertrondheim.no) og Loan TP Hoang (facebook.com/5rytmer) i Trondheim.

Tider: Fredag 15.mars -åpen kveld kl.18.00-20.30 Lørdag 16. og søndag 17.mars kl. 11.00-17.00
Sted: Trondheim Taiji Senter, Kjøpmannsgt. 12, 3 etg.
Påmelding: Innen 8.mars 2019. Send mail til Loan TP Hoang: crotonicx@gmail.com for mer informasjon
Pris: kr. 1800,- for hele helgen, kr. 400,- for åpen kveld og kr. 1500,- for lørdag og søndag

Les mer om 5Rytmer på dans5rytmer.com.

 

 

AVMELDINGSVILKÅR (gjelder alle kurs med påmelding):

Du kan fritt melde deg av inntil 4 uker før kurs/arrangementsdato, og foreløpig innbetaling vil bli refundert. Ved avmelding inntil 3 uker før, refunderes 75%. Inntil 2 uker før refunderes 50%. Inntil 1 uke før refunderes 25%. Ved avmelding innenfor siste uke refunderes ingenting.