«There`s a dance that only you know how to do.»  Gabrielle Roth

Hjertelig velkommen til vårens spennende workshop med Hege Gabrielsen

Trondheim 16.-18. mars

FØLELSENES FRIGJØRENDE DANS

DANSEN GJENNOM 5 RYTMER

5rytmer er en unik dansepraksis som gjør oss kjent med våre egne livsrytmer. Det er et kart som  inviterer oss inn i og beveger seg gjennom kjente og ukjente landskap. Livsrytmene inviterer inn flyten av kontinuerlig livsenergi gjennom hele kroppen og lar oss uttrykke denne kraften gjennom kroppens egne uttrykk .Den tar oss dit flyten løser oss opp og beaten bærer oss  i en vibrerende kaotisk dans som renser ut og løser opp den livsenergien som er holdt og innestengt. Når vår egen livsenergi  får danse inn i et fritt og åpent landskap av inntrykk og uttrykk, løftes vi inn i våre egne unike danser. Den lyriske livsrytmen er åpen og mottagelig, sårbar og sterk og danser vår egen spontanitet fra impulsene kroppen selv har. Pusten danser oss og energiene leker gjennom rommene både i og utenfor oss.I dette kommer en levende stillhet som vi kan gjenkjenne ,danse og la være vår egen vei innover og utover på samme tid.

Denne praksisen inviterer danseren i oss til å bli vår viktigste lærer ,inspirasjon og kilde til vår egen visdom. Danseren kjenner disse livrsytmene som sin egen natur. Dansen lar oss huske dem på nytt og på nytt og vekker oss inn i livet selv.

I dansen kommer vi ofte i kontakt med følelser. Følelser  er energi og energi er bevegelse.

Bevegelsen lar oss danse følelsene gjennom det kartet av rytmer som ble utviklet av Gabrielle Roth.Hver av livsrytmene rommer følelser – frykt, sinne, sorg, glede og medfølelse. Noen følelser liker vi og andre ikke – noen gjemmer vi bort og noen presser vi fram. Dansen omfavner alle disse følelsene slik at vi kan ta de imot som del av oss, la de uttrykkes , slippes og transformeres på en naturlig måte. Vi undersøker og oppdager hvordan disse følelsene kjennes i kroppen – hvilket uttrykk de har og hvordan vi kan la dem  nære oss istedenfor å kontrollere oss. Dansen frigjør vår egen livsenergi og lar oss komme hjem til det som er sant for hver enkelt av oss.

Hege Gabrielsen har danset rytmene siden 1996 og ble lærer i 2001. Siden dengang har hun undervist klasser, kurs og workshops og bygget opp denne dansen i Norge. Hun har masse erfaring og holder trygge åpne rom som legges til rette slik at hver enkelt skal kunne erfare sin egen unike dans.

Hjertelig velkommen til en forløsende og forfriskende vårdans som passer for alle uavhengig av form alder og bakgrunn. For å være med på denne workshopen må du ha minst 20 timer med «WAVES» som undervises både av Kari Holten og Loan TP Hoang i Trondheim.

Praktisk informasjon:

Tid: Fredag kl 18-21

Lørdag: kl 11-17

Søndag: kl 11-17

Sted: DansiT, Strandvegen 33, Svartlamoen

Pris: 1800,- for hele helgen, 400,- for bare fredag (åpent for alle uavhengig av om du har danset 5 rytmer før)

Påmelding: karianamika@gmail.com/ 98067765

Påmeldingsfrist 2. mars. Påmelding gjelder ved innbetaling av ikke-refunderbart depositum på 400,-

Mer info om workshop kommer ved påmelding.

 

AVMELDINGSVILKÅR (gjelder alle kurs med påmelding):

Du kan fritt melde deg av inntil 4 uker før kurs/arrangementsdato, og foreløpig innbetaling vil bli refundert. Ved avmelding inntil 3 uker før, refunderes 75%. Inntil 2 uker før refunderes 50%. Inntil 1 uke før refunderes 25%. Ved avmelding innenfor siste uke refunderes ingenting.