Workshop i 5 rytmer

D a n s  d e g  f r i!

Per dags dato er det ikke klart når neste dansekveld blir!

Workshop i 5 rytmer// Trondheim 18. februar og 25. mars// Yogaens Hus, Trondheim

💃 Med støtte i strukturen 5 rytmer, pust og bevisst nærvær skal vi lande mykt i oss selv, slippe til vårt eget uttrykk, riste løs og gi slipp på begrensninger ~ og gjennom dette gi oss selv muligheten til å danse med vår egen livsenergi.

💃5 rytmer er en bevegelsespraksis og dansemeditasjon hvor ALLE som vil kan delta. Dette er for deg som lengter etter å slå deg løs på dansegulvet, for deg som kjenner en lengsel etter å leve mere, for deg som trenger å trekke pusten litt dypere, og for deg som ønsker å slippe skuldrene helt ned og kjenne at livet er ganske ålreit, for deg som ønsker å kjenne at du står stødig på føttene, og for deg… uansett hva! Dans er alltid medisin 👣

💃 5 rytmer er for alle levende kropper!

💃 Du trenger ingen tidligere danseerfaring!


«If you don’t do your dance, who will?»
Gabrielle Roth


Varmt velkommen til en kveld fylt av varme, danseglede og friheten til å danse DEG🤍

Påmelding/ mer info: 
Kari Holten-Nordstrand
E-post: karianamika@gmail.com/ 98067765
Reserver din plass ved å vippse kursavgift til 98067765
Bindende påmelding!

Gabrielle Roth’s 5 rytmer®

Energy moves in waves 
Waves moves in patterns 
Patterns moves in rhythms 
A human being is just that 
Energy, waves, pattens, rhythms 
Nothing more — Nothing less 
A DANCE.

— Gabrielle Roth

De fem rytmene er grunnleggende livsrytmer, en forløsende og frigjørende bevegelsespraksis. Å danse de fem rytmene er verken å lære spesielle trinn eller en bestemt danseteknikk. De fem rytmene er en grunnstruktur som hjelper oss å komme i bevegelse og tilbake i kontakt med vår egen natur som levende, bevegelige vesner. I vår natur er vi alle dansere. Vi er alle i kontinuerlig bevegelse gjennom livet. Energier beveger seg kontinuerlig gjennom oss enten vi er bevisst dette eller ikke. Denne bølgende energien er en dyp flyt, selve livskraften og essensen i alt levende liv. 

Denne bevegelsespraksisen er en gave til menneskeheten, spesielt i den tiden vi lever i nå, da den gir oss et kart som vi kan navigere etter når vi går oss vill i livet. Denne innsikten er også røttene til mange av de nye danseformene som har oppstått de senere årene rundt om i verden. Gabrielle Roth utviklet denne bevegelsespraksisen på 70-tallet i USA. Hun sa;

«The 5Rhythms – Flowing Staccato Chaos Lyrical Stillness – are states of Being. They are a map to everywhere we want to go, on all planes of consciousness – inner and outer, forward and back, physical, emotional and intellectual. They are markers on the way back to a real self, a vulnerable, wild passionate, instinctive self.»